Loodgieterswerkzaamheden

Op het gebied van loodgieterwerkzaamheden kunnen wij de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Riolering

Het ontwerpen, berekenen, aanleggen, vervangen, controleren en ontstoppen van het riool, pomp- en controleputten, olie- en vetafscheiders.

Waterleiding

Het aanleggen of aanpassen van de warm- en koud waterleiding voor onder andere badkamer, keuken en cv-ketel. Maar ook het aanleggen of aanpassen van voedingen voor brandbestrijdingsinstallaties en specifieke toestellen met benodigde beveiligingen behoort tot de mogelijkheden.

Gasleiding

Het aanleggen of aanpassen van de gasleiding voor bijvoorbeeld keuken of cv-ketel. Tevens sluiten wij toestellen zoals gashaarden en kookplaten op een veilige manier voor u aan. Ook voor bedrijfspanden verzorgen wij complete gasinstallaties.

Hemelwaterafvoeren

Het aanleggen en repareren van hemelwaterafvoersystemen, uitgevoerd in kunststof, koper en zink. Alsmede het aanleggen of repareren van volvulsystemen en infiltratiesystemen voor grote dakvlakken.

Reparatie sanitaire toestellen

Het plaatsen, repareren en onderhouden van sanitaire toestellen zoals kranen, douchewanden en toiletten. Maar ook voor controle of vervanging van uw kitwerk kunt u bij ons terecht.

Opsporen en herstellen lekkages

Het opsporen en repareren van lekkages inclusief het afwerken van vervolgschades, zoals: repareren stuc- en kitwerk. Tijdens dit traject voeren wij het contact met uw verzekering en eventueel de expert.

WMO-aanpassing

De WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) maakt het mogelijk dat u subsidie kunt ontvangen voor het laten aanbrengen van voorzieningen als wandbeugels, douchestoeltjes, verhoogde toilet, anti-slip douchevloer etc. Wij verzorgen deze bouwkundige werkzaamheden, maar begeleiden u ook bij de aanvraag voor de gemeentelijke vergoedingen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.