Nieuws en acties

Baderie Snijders benoemd tot Villeroy & Boch Selected Dealer


Perfecte showroombeleving door vakkennis, ervaring, service, gevarieerd aanbod

FotoWeert – Vanaf heden is Baderie Snijders een ‘Villeroy & Boch Selected Dealer’. Een eervolle vermelding want Villeroy & Boch staat bekend als hoogstaand kwaliteits-merk voor badkamer- en wellnessproducten. Villeroy & Boch selecteerde een aantal badkamerspecialisten die voldoen aan de strenge eisen die het merk stelt om haar kwaliteit te garanderen. Dankzij de vakkennis, ervaring, goede service en het geva-rieerde en ruime showroomaanbod van Villeroy & Boch producten, behoort Baderie Snijders nu tot de groep ‘Villeroy & Boch Selected Dealers’.

Het bekijken, vergelijken en aanschaffen van badkamer- en wellnessproducten is bij Ba-derie Snijders erg aangenaam, doordat de medewerkers over een brede vakkennis be-schikken en jaarlijkse door Villeroy & Boch trainingen op de hoogte worden gebracht van alle laatste ontwikkelingen en noviteiten. Elke bezoeker van de showroom krijgt hierdoor het beste advies dat aansluit op zijn persoonlijke wensen en behoeften. Bovendien biedt de showroom in Weert een ruime collectie Villeroy & Boch producten - zoals wastafels, baden, douchevloeren, meubels en andere badkamerbenodigdheden - zodat in alle rust producten bekeken kunnen worden.

FotoAdvies
Voor het perfecte advies over badkamers van vakmensen en het bezichtigen van Villeroy & Boch producten met eigen ogen is een bezoek aan Baderie Snijders een must. Bezoek de showroom aan de Moesdijk 22 in Weert voor alle ins en outs over de badkamer. Sa-men met de Selected Dealers realiseert Villeroy & Boch uw droombadkamer. Kijk voor meer informatie op www.baderie.nl/showrooms/snijders of op www.villeroy-boch.com.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch - met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland - heeft productiefabrieken in Europese landen, Mexico en Thailand. Het assortiment van Villeroy & Boch bestaat uit artikelen van de drie divisies Bad-kamer & Wellness, Tafelcultuur en Tegels. Met 265 jaar aan bedrijfshistorie is Villeroy & Boch vandaag de dag een Europees lifestyle-merk, actief in 125 landen. Kijk voor meer informatie op www.villeroy-boch.com.