Historie

Pierre en Annemie Snijders-Beijnsberger startten met het Installatiebedrijf op 2 Juni 1972 te Stramproy. Twee jaar later in 1974 breidde het bedrijf zich uit met een tweetal personeelsleden en in ditzelfde jaar werd de eerste sanitair showroom geopend.
Het installatiebedrijf en de showroom werd herhaaldelijk vernieuwd en verbouwd, evenals het wagenpark en de personeelsbezetting bleef groeien.

In het voorjaar van 1992 werd het installatiebedrijf van Vincken en Zn. te Weert overgenomen, daarmee breidde het werknemersaantal zich uit tot ca. 20 personen en verhuisde het bedrijf naar Weert.
Tevens vierden Snijders Installatiebedrijf haar 20 jarig bestaan en werd de geheel nieuwe showroom aan de Penitentenstraat geopend met ruim 30 badkameropstellingen, compleet met tegelpresentatie.

In oktober 2004 betrok Snijders Installatiebedrijf het huidige pand aan de Moesdijk in Weert. Dit werd feestelijk geopend door de kleinkinderen van Pierre en Annemie.

Op 1 januari 2006 nam schoonzoon en huidige directeur, Marc Pleunis het bedrijf over.
Vanaf december 2009 wordt hij bijgestaan door zijn echtgenote Vera Pleunis-Snijders. Samen sturen zij dagelijks het Installatiebedrijf en Baderie aan en zetten het door hun (schoon-) ouders opgerichte bedrijf voort.

In 2012 bestaat Snijders Installatiebedrijf BV 40 jaar.