Verwarming en warmwatervoorzieningen

Op het gebied van verwarming leggen wij onder andere complete nieuwe cv-installaties aan, maar ook enkel het vervangen van een cv ketel of (design)radiator behoort tot de mogelijkheden. Onderstaand een overzicht:

  • Plaatsing, onderhoud en reparatie van cv-ketels, geisers en boilers.
  • Onderhoud aan cv-toestellen middels periodiek onderhoud.
  • Aanleg en reparatie van vloerverwarming
  • Aanleg, reparatie en onderhoud van zonnepanelen of -collectoren.
  • Plaatsing en reparatie van radiatoren.

Cv-ketel / geiser / boiler

Voor de vervanging van uw cv-ketel, al dan niet gecombineerd met warmwatervoorziening, kunnen wij u een diversiteit van fabrikanten aanbieden. De meest voorkomende merken die door ons worden geïnstalleerd zijn Nefit, Bosch en Remeha. Afhankelijk van uw situatie is er altijd een geschikte ketel, geiser of boiler. Wij brengen u graag vrijblijvend een bezoek om uw wensen te bespreken.

Voor meer informatie over onderhoud aan uw cv-toestel zie:

Vloerverwarming

Vloerverwarming werkt met warmtestraling welke een geleidelijke warmte afgeeft en is tevens ook zuinig in het gebruik. Naast tegels is ook laminaat of een houten vloer prima te combineren met vloerverwarming. U kunt kiezen voor vloerverwarming als hoofdverwarming of in combinatie met bijvoorbeeld een radiator als bijverwarming. Onze medewerkers geven u graag advies over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op dit vakgebied.

Radiatoren

Radiatoren zorgen voor een behaaglijke warmte in uw vertrekken. Er bestaan een aantal radiatoren: paneel-, design-, infrarood- en convectorradiatoren. De paneelradiator is een “standaard” verwarmingselement bestaande uit een aantal platen met verticale ribbels. Maar omdat het steeds belangrijker wordt dat een radiator in het interieur past, kiest men vaker voor een designradiator. Deze zijn in verschillende uitvoeringen, maten en materialen te verkrijgen. Wij leveren o.a. uit de series van Thermic, Instamat en Vasco.